- Marka indirimi sadece aşağıdaki buton üzerinden yönlenilen linkten yapılan rezervasyonlar için geçerlidir.
- Marka indirimi 31.12.2025 tarihine kadar geçerlidir.
- Marka indirimine katılım için hak limiti yoktur.
- Marka indirimi Manchester, New York, Dubai, Bournemouth, San Diego ve Turquay merkezleri için geçerlidir.
- Marka indirimi minimum 4 haftalık programlar için geçerlidir.
- Kampanya kapsamında kazanılan indirimler, haklar ve/veya verilen kodlar promosyon amaçlıdır ve kişisel kullanım içindir. 3. kişilere satılamaz, devredilemez veya paraya çevrilemez.
- Vodafone tarafından verilen indirimler, haklar ve/veya kodların suistimal edildiği ya da para karşılığında satıldığı ve ya devredildiği tespit edilir ise kullanımlar engellenebilir.
- Vodafone marka iş birlikteliklerini, marka itibarını korumak amacı ile gerekli gördüğü tedbirleri alabilir ve her türlü kanuni haklarını saklı tutar.
- Ticari amaçlı oluşturulacak toplu siparişler kabul edilmeyecektir.
- Diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
- Vodafone ve EF Education ilgili indirimi bitirme ve değişiklik hakkını saklı tutar.
- 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki gizlilik politikamıza Gizlilik ve Güvenlik Politikaları adresinden ulaşabilirsiniz.


